Wie ben ik?

Mijn naam is Joost van de Sande. Vanaf 1993 ben ik werkzaam in de psychiatrie.  Aanvankelijk als B-verpleegkundige op diverse klinische afdelingen. Later als zorgcoördinator, ook binnen de psychiatrie. Sinds 2001 ben ik gediplomeerd sociaal psychiatrisch verpleegkundige en ambulant werkzaam in de (sociale) psychiatrie. Naast deze opleidingen heb ik mijn vak bijgehouden middels symposia, korte cursussen, workshops en deskundigheidsbevordering in algemene zin.

Inmiddels beschik ik dus over een ruime ervaring in de (sociale) psychiatrie.  Vanaf april 2010 heb ik mij gevestigd als zelfstandig werkend sociaal psychiatrisch verpleegkundige en werk ik structureel samen met een kleinschalige organisatie in West-Brabant en Zeeland.

Ik heb inmiddels veel ervaring op het gebied van behandeling/begeleiding  van  psychiatrische kwetsbaarheden als depressie/angststoornissen (OCD), levensfase problematiek, psychotische stoornissen en persoonlijkheidsproblematiek.

 

Daardoor ben ik ook inzetbaar als POH-GGZ bij de huisarts en werk ik 4 dagdelen per week met veel plezier voor diverse huisartsen praktijken.

 

Ik ben BIG geregistreerd.

Ambulang ©2010 • Overname van artikelen en afbeeldingen alleen na toestemming van Ambulang •